summer
hangout

Du er inviteret!

Vi holder endnu et brag af en sommerfest! 

For at gengive de sidste par års succes af en fest, har vi brug for jeres hjælp! Vi håber at, I vil medbringe jeres A-Game til en dag fyldt med sjove aktiviteter, god musik, lækker mad og ikke mindst HYGGE! 

FREDAG
2. September 2022

Navitas 

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Aarhus C

Program

13:30   Ankomst

14:00   Velkomst v. dekanen

14.00   Basecamp og aktiviteter

17:00   Dinner

19.00  Tak for i dag!

Aktiviteter

Efter den individuelle tilmelding er ovre, sender vi dig et link til hold-tilmeling. Her kan i sammen vælge hvilke aktiviteter i vil deltage i. 

I år er i jeres egne dommere, vi sørger for at lave score boards, som kan hentes i baren, så I selv kan holde styr på jeres sejre. 

Vikingespil

Du kender det nok fra havefesten. Spillet er et super sjov udendørs spil, hvor man skal vælte kegler af træ ved hjælp af nogle kaste-pinde. Hvem mon først får væltet konge-keglen? Men pas nu på, for du må først ramme den, når du har ramt alle modstanderens kegler.

Stigegolf

Stigegolf er et simpelt spil, hvor det gælder om at kaste to golfkugler, forbundet med en snor, hen mod en stativ, som har tre horisontale tværribbe. Man opnår point ved at ens kastekugler, bliver hængende på ribben. Hver rib svarer til forskellige mængder point. Det første hold der når op til 21 point, vinder! 

Slå søm i

I kender det fra byfesten, pubben eller måske havefesten. Måske vil I tage revanche fra sidste år? Det handler ikke (nødvendigvis) kun om muskler, men lige så meget om teknik og præcision. Kort og godt skal holdene dyste mod hinanden om først at slå et kæmpe søm i en stor træstub med færrest mulige slag.

Bordfodbold

Konkurrencelysten, spilleglad eller bare vild med bordfodbold? Så tilmeld jeres hold til at dyste mod andre hold i en bordfodboldturnering. Gør det for sjov, for at vinde eller bare for hyggens skyld.

Street Basket

Har I lyst til lidt sved på panden og træne jeres boldtricks? Har jeres hold appetit på at udfordre andre i en sportslig aktivitet? Så meld jer til streetbasket, gadeversionen af basketball, og giv de øvrige hold kamp til stregen!

Streetfodbold

Vi har i lang tid rendt rundt og spillet fodbold på gader og stræder og nu er der kommet et navn til dette fænomen, nemlig streetfodbold. Så har du lyst til at mærke asfalten under skoene og udfordre dine kollegaer til en intens fodboldkamp, så er det streetfodbold, at du skal melde dig til.

 
Kæmpe Mikado

Mikado er et af verdens mest kendte spil, og det forstår vi godt! Det er et sjovt spil, som kræver en rolig hånd og masser af koncentration. Nu kan I prøve det i en kæmpe udgave, som gør spillet endnu sjovere. Hvem er den bedste til at få “filtret” de mange pinde fri af hinanden, uden at de andre pinde bevæger sig?

Kæmpe Klodsmajor

For at spille kæmpe klodsmajor skal du have gang i både dine fysiske og mentale færdigheder. Det er et simpelt spil, hvor tårnet vokser og vokser, og samtidig bliver mere og mere ustabil. Sørg for at vælge dit hold med omhu for at sikre en sejr! 

Holdtilmelding

Deadline for holdtilmelding er d. 6. juli. 

Det er kun holdkaptajnen, som skal tilmelde holdet. 

Fill out my online form.

Transport

Bustider bliver snart offentliggjort!  

Flakkebjerg (AU), Forsøgsvej 1, 4200 Slagelse

Foulum (AU), Blichers Allé 20, Foulum, 8830 Tjele

Herning (AU), Birk Centerpark 15, 7400 Herning

Roskilde (AU) Frederiksborgvej 399, 4000 Roskilde

FAQ

AU TECH SUMMER HANGOUT er en dag for jer, som har lyst til at have det sjovt og slappe af med jeres kollegaer. I kan selv sammensætte jeres dag. I kan bl.a. konkurrere i diverse aktiviteter, lytte til livemusik eller bare slappe af i solen med en kold øl eller en kaffe.

Arrangementet foregår omkring og på Navitas i Aarhus. Adressen er: Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C.

I år modtager du en billet via SMS. Denne billet skal bruges når du bestiller mad og drikkevarer. 

Det er gratis at deltage i AU TECH SUMMER HANGOUT.  Gæster vil modtage en billet på SMS ugen op til arrangementet hvor der vil være billetter til mad og drikke. Er du mere sulten eller tørstig derefter, kan du købe flere drikkevarer og mad med Mobile Pay. Priserne ses i baren, ved madboden og i informationsteltet. 

 

BASECAMP er området, hvor du og dine kollegaer kan slappe af, spise, drikke og nyde musikken.

Du får:

  • 4 drikkevarebilletter 
  • 1 madbillet
  • Kage

Får du lyst til mere, kan du købe mere via MobilePay.

Særlige fødevarebehov:

  • Har du tilmeldt dig med særlige fødevarepræferencer eller allergener, vil du se det på din SMS som du får tilsendt via SMS. 

Der er mulighed for at tilmelde sig bustransport fra udvalgte byer. Den endelige transportplan og præcise opsamlingssteder vil blive offentliggjort her på siden.

Kører du selv i bil, vil der være et begrænset antal parkeringspladser under Navitas imod egenbetaling.

Der er intet krav til dresscode, men da det danske vejr kan være utilregneligt, kan det være en god idé at pakke en rygsæk med både solcreme, regntøj og evt. et tæppe til at sidde på i solen. Vær opmærksom på, at der ikke vil være opbevaringsskabe eller garderobe på pladsen.

AU TECH SUMMER HANGOUT er et endags-arrangement, og der vil derfor ikke være arrangeret overnatning. Ønsker du og dine kollegaer at blive og evt. feste videre, er I velkommen til selv at arrangere overnatning i Aarhus.

 

Der vil være toiletvogne på pladsen. Der findes handicapvenlige toiletter ved hovedindgangen til Navitas.

Skulle uheldet være ude, er der samaritter på pladsen – klar til at tage sig af dig.

Det vil på dagen ikke være muligt at komme ind på Navitas. Arrangementet foregår udenfor.

Skulle du blive forhindret i at deltage, efter at du har tilmeldt dig, vil vi bede dig melde tilbage på denne mail: tech@summerhangout.dk

Her skriver du følgende i emnefeltet: ”Afbud”. I mailen skriver du: Dit fulde navn, den e-mail du meldte dig til med, samt hvilken TECH institution du kommer fra.

Spørgsmål kan sendes til: 

tech@summerhangout.dk

Tilmeld dig her!

Deadline for tilmelding er d. 14. juni. 

Fill out my online form.